Harcosok étrendje, Jay

A diéta, ami ellentmond a józan észnek. Amikor elolvastam ezt a mondatot, tudtam, hogy nekem találták ki. Éreztem, hogy tetszeni fog.

 

2011. szeptember 1.-je óta követem. Már kérdezték páran, hogy mikor fogom abbahagyni. Biztos vagyok benne, hogy soha. Leggyakrabban azt kérdezik meg, hogy bírom ki, hogy nem eszek egész nap? Nem döglök bele az éhségbe? Nem! Körülbelül 3 napig voltam éhes napközben, azóta egyáltalán nem, teljesen megszűnt.

 

A mai szokásos táplálkozás bukója a méregtelenítés hiánya. A harcosok étrendje ezt biztosítja és ezzel magasan ver minden más étrendet. Természetesen nem ez az egyetlen időszakos böjt, a Leangains vagy egyéb időszakos böjtölés is egy nagyon jó irány.

 

Amit legjobban szeretek benne, hogy minden egyes nap ünnepnap! Hatalmas lakomával és boldogsággal zárul. Ki ne szeretne jóllakva, telehassal feküdni menni, megnyugodva? Melyik diéta engedi még, hogy azt egyél amit akarsz és amennyit akarsz? Ja és hogy ezzel te teljesen szálkássá válsz és az is maradsz természetes módon? Sőt még izomnövelésre is jó? Hihetetlennek tűnhet, de igaz, tudományosan bizonyított és már sok ember sikereiről is olvashatunk.

 

 

Amit én tapasztaltam, mióta így eszek:

 • rengeteg energia, nem lehet lelőni napközben, több életkedv, vidámság
 • az edzésben nagyobb kitartás, több motiváció, nagyobb edzéskedv
 • jobban alszok éjszaka lakoma után, jobban kipihenem magam
 • nem vagyok fáradt soha
 • nem voltam beteg, mióta elkezdtem
 • nagyobb a hidegellenállásom
 • alapvetően boldogabb vagyok

 

A fordító leírása az étrendről: http://harcosoketrendje.hu/az-etrendrol

 

Akinek kétségei vannak, csak próbálja ki egy hétig! Garantálom, hogy utána nem akar majd visszaváltani a régi szokásaira.

 

Mióta így étkezem, életem legjobb formáját hozom, mind edzésben, mind egészségben. Mielőtt elkezdtem, állandóan betegeskedtem, szinte kéthetente orvoshoz jártam. Azóta tökéletesen érzem magam minden egyes nap.

 

78 kg voltam, mikor elkezdtem, jó zsírosan. Lefogytam 70 kg körülre, aztán az edzéssel fel megint 78ra. Csak most izomból.

 

Jay harcosok étrendje

 

 

És a legjobb az egészben, hogy többet eszek, mint előtte. Sokkal többet, mint mikor dagadt voltam. Itt van például az ünnepi lakomám, 2012. szeptember 1.-jén, amikor egy éve voltam a harcosok étrendjén.

 

 • paradicsom, hagymaharcosoketrendje2
 • 6 szelet fűszeres sertéskaraj brokkolival
 • 250 g mexikói zöldségkeverék
 • paprikás krumpli 5 nagy krumpliból
 • 2 natúr joghurt kakaóval, magvakkal és 81%os étcsokival
 • fél liter kecsketej
 • két szilva és egy körte 🙂

 

 

 

A Facebook oldalamon megnézheted, milyen isteni lakomákat szoktam összedobni.  A blogomon pedig találsz egy-két menő receptet.

 

Természetesen mindig felmerül a kérdés, hogy edzés nélkül is működik-e? Igen. De az edzés hatványozza a hatékonyságát. Én éhgyomorra szoktam edzeni, így nem lassít az emésztés, és a legjobb formámat tudom hozni. A leghatékonyabb módot választottam: az edzéseimet délutánra, az esti lakoma előttre szoktam időzíteni, így edzés után fél órával meg is kezdhetem a túlevést, ami egyben regeneráló étkezés is. A szervezet ilyenkor képes a legjobban beépíteni. Ha délelőtt kell edzenem, akkor pedig regeneráló étkezést tartok utána, ami általában főtt tojásból és zabból áll.

 

Ami még fontos a rendezett étkezés mellett, az a vitaminpótlás. Sajnos a mai agyonkezelt árukban már nincs elegendő vitamin és ásványi anyag, ezért érdemes mindenképpen kiegészíteni.

 

Még azt mondják, hogy a fogyáshoz vagy izmosodáshoz meg kell szenvedni… dehogy. Ha ésszel táplálkozol, elégedett leszel az eredményeiddel is, és mindig boldogsággal fog eltölteni az evés.

 

 

Jay

jayworkout.blog.hu

 

 

Ha tetszett a cikk, csatlakozz a Facebook csoporthoz, hogy mindig értesülhess aktuális írásaink megjelenéséről.

 

Posted in Alapismeretek and tagged , , , , , .